Tik om te zoeken

Met deze 7 gadgets wordt bingewatchen nog leuker

Video

Met deze 7 gadgets wordt bingewatchen nog leuker

Lekker een avond lang series of films streamen is al heel gewoon. Je kunt die ervaring nog leuker maken met een paar producten die van je woonkamer een echte thuisbioscoop maken. We vonden 7 gadgets die je makkelijk online bestelt en comfortabel Netflixen, Viaplayen of Videolanden helemaal compleet maken.

Couchcoaster

CouchcoasterJe wilt je drankje natuurlijk onder handbereik, zonder te hoeven opstaan (behalve voor het bijschenken). De Couchcoaster is de ideale oplossing: je hangt deze bekerhouder  eenvoudig over de rand van de leuning. Bij bol.com kost de CouchCoaster 24,95 euro.

Miniprojector

Heb je geen ruimte voor een mega-tv (of helemaal geen tv), denk dan eens aan een mini-projector. Met een compacte beamer projecteer je het beeld vanaf bijvoorbeeld een laptop op een muur. Veel beamers hebben zowel een HDMI- als een usb-aansluiting, dus kun je er alle kanten mee op, zelfs buitenshuis. Let er wel op dat mini-projectors niet dezelfde lichtopbrengst hebben als gewone beamers, dus zorg voor een goede verduistering van de ruimte. Bij bol.com heb je al een mini-projector voor 69,95 euro.

Soundbar

Sonos Beam Gen 2Er gaat niets boven de kwaliteit van de luidsprekers in de bioscoop. Maar een soundbar onder je tv brengt je wel een stuk dichterbij een theater-ervaring. Deze gadget geeft je het gevoel alsof je midden in de scènes zit. Er zijn inmiddels veel soundbars op de markt; onze voorkeur gaat uit naar de Sonos Beam (2de generatie) met Dolby Atmos, te koop voor 499 euro.

Lichtbalk

Sfeerverlichting geeft je serie of film een extra dimensie. De Philips Hue Play lichtbalk is hiervoor een uitstekende oplossing. Je monteert een of twee lichtbalken achter de tv en tijdens het kijken sychroniseren de balken met het beeld op de tv. Een set met twee lichtbalken kost 109,99 euro bij Coolblue.

Popcornmachine

Popcornmachine

Popcorn is de ultieme snack voor tv-marathons. Natuurlijk kun je een kant-en-klare zak popcorn kopen, maar nog leuker is het zelf poppen van maïskorrels met deze hetelucht-popcornmachine van Expondo. Je kunt net zo veel olie of zout toevoegen als je zelf wilt. In 130 seconden heb je een flinke portie popcorn op tafel staan. De machine kost 19,99 euro.

Rugsteunkussen

Liggend, hangend, rechtop zittend: na een tijdje bingen begint je lijf soms te protesteren, vooral als je stoel of sofa niet meer zo nieuw is. Denk dan eens aan een comfortabel rugsteunkussen (82,59 euro, Grandado.com), verkrijgbaar in diverse kleuren. Handig aan dit driehoekige kussen is de afneembare rol die je bijvoorbeeld onder je knieën kunt leggen.

Bingewatch deken

Netflix bingewatching deken

Om lekker warm te blijven als je tot in de kleine uurtjes naar je favoriete serie kijkt, levert Etsy een speciale bingewatch-fleece deken. Er zijn zachte dekens met verschillende prints en formaten. Deze variant in een neutrale tint kost 51,55 euro.