Tik om te zoeken

Max Verstappen wordt ambassadeur van streamer Viaplay

Video

Max Verstappen wordt ambassadeur van streamer Viaplay

Streamingdienst Viaplay en Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen bundelen hun krachten. De Nederlandse coureur wordt Viaplay-ambassadeur, zowel in Nederland als in alle andere markten waar Viaplay de exclusieve Formule 1-rechten bezit.

De Zweedse streamer sloot een meerjarige overeenkomst met Verstappen, met als speerpunt het creëren van exclusieve content voor Viaplay-abonnees.

Kijkje in leven Max Verstappen

De unieke samenwerking tussen Viaplay en de kersverse wereldkampioen geeft de kijker de aankomende jaren een kijkje in het leven van Max Verstappen. De fans zien de strijd op de Formule 1-circuits en hoe Verstappen omgaat met de druk in en buiten de paddock.

Met de steun van de alsmaar groeiende ‘Orange Army’ begint Max Verstappen in maart aan de verdediging van zijn titel. Elke kilometer van het Formule 1-seizoen 2022, inclusief de Dutch Grand Prix op Zandvoort, is live te zien bij Viaplay. Naast de eerder bekend gemaakte internationale experts David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen treedt ook Jos Verstappen regelmatig toe tot het Viaplay-team in de paddock.

“Fans trakteren op unieke content”

Max Verstappen: “Ik kijk echt uit naar deze samenwerking met Viaplay, zeker omdat onze ambities om de beste in ons vak te zijn overeenkomen. Het zal geweldig zijn om samen te werken met Viaplay’s professionele team in de paddock, waaronder David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen. Ik ben er van overtuigd dat hun ervaring als voormalige topcoureurs van grote toegevoegde waarde zal zijn. Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingsdienst heeft in het buitenland zijn voetsporen inmiddels verdiend. Het is fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op unieke content die we samen gaan maken.”

“Verstappen en Viaplay perfecte match”

Anders Jensen, NENT Group President en CEO: “Max Verstappen en Viaplay zijn een perfecte match. Met bijna 100.000 livestream-uren per jaar en een ongeëvenaard rechtenportfolio zijn wij wereldleider in het streamen van sport. Ook Max heeft een dominante plek veroverd en is niet voor niets met trots de 34ste wereldkampioen Formule 1. We zijn klaar om de sport naar een nog hoger niveau te brengen. We kijken uit naar de intensieve samenwerking met de talentvolle en charismatische superster”.