Tik om te zoeken

Luistertip: Etenstijd! met Teun van de Keuken en Yvette van Boven

Audio en podcasting

Luistertip: Etenstijd! met Teun van de Keuken en Yvette van Boven

Etenstijd! heet de nieuwe podcast van journalist Teun van de Keuken en chefkok Yvette van Boven. Drie dagen per week vergezellen zij de luisteraar tijdens het koken: van spannende ingrediënten tot praktische keukentips, maar ook de beste of slechtste horeca-ervaringen. 

Nu boodschappen steeds duurder worden, is het op tafel zetten van een gevarieerde avondmaaltijd voor veel mensen een opgave. Iedere maandag, woensdag en vrijdagmiddag komt rond etenstijd een nieuwe korte podcast van zo’n twintig minuten uit. Het is een programma met voeding in de breedste zin van het woord: van hun lievelingsrecepten, ingrediënten, kooktips, horeca-ervaring én tips over handige keukenapparaten.

Het is een duo waar mensen graag naar luisteren, valt de beide makers op. “Ik denk dat ik banger ben voor Yvette, dan Yvette voor mij. Op dit vlak is zij de expert”, aldus de presentator van de Keuringsdienst van Waarde. “Dat is echt niet waar”, reageert kok en tevens schrijfster Yvette van Boven: “Ik kom meer vanaf de kookkant en Teun kan heel goed koken, maar hij komt veel meer vanaf de journalistieke kant. Daar ontmoeten we elkaar. We hebben gesprekken over niks, maar ook gesprekken over heel veel. En dat is leuk.”

Etenstijd! is te beluisteren via de bekende podcast apps.