Tik om te zoeken

Livestreams Big Brother 24/7 bij Videoland en GoPlay

Video

Livestreams Big Brother 24/7 bij Videoland en GoPlay

Het nieuwe seizoen van Big Brother is vanaf maandag 3 januari te volgen via livestreams bij Videoland en het Vlaamse GoPlay. Liefst 120 camera’s en 50 microfoons volgen de bewoners 24 uur per etmaal in het geheel nieuwe huis. Big Brother wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Big Brother huis 2022 ©Wesley de Wit 1Geraldine: “Een nieuw seizoen Big Brother verdient een frisse start en dus een nieuw huis. Kan je nagaan dat hier welgeteld 20 kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment uit het Big Brother-huis te laten missen. Niet alleen voor de bewoners – over wie ik nog niks kan verklappen – heeft het huis en dus dit seizoen een totaal andere look and feel, óók voor de kijker: die heeft namelijk meer invloed dan ooit. Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar bepaal je ook tijdens de Videoland-livestream het wel en wee van de Big Brother-bewoners mee. Maar: een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren dit seizoen de boventoon.”

Presentator Peter Van de Veire: “Het Big Brother-huis ziet er dit jaar helemaal anders uit. Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen. De mini-mall is nieuw en de badkamer heeft voortaan een bad en twee douches. De game room is dubbel zo groot als vorig jaar en dat zet ook de toon voor het nieuwe seizoen: dat wordt dubbel zo onvoorspelbaar voor de bewoners en de kijker, die heeft meer dan ooit invloed op wat er in het huis gebeurt.”

Big Brother trapt maandag 3 januari om 20.30 uur af bij Videoland, RTL 4 en RTL 5. Daarna is het elke werkdag om 20.30 uur te volgen bij RTL 5 en Videoland. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij Videoland en RTL 5. Vanaf de start zijn de twee 24/7 livestreams te volgen bij Videoland en in Vlaanderen bij GoPlay.

Beeld Geraldine en Peter: Jasper Suyk
Beeld Big Brother-huis:Wesley de Wit