Tik om te zoeken

Koppels testen hun relatie in Singletown op discovery+

Video

Koppels testen hun relatie in Singletown op discovery+

Loiza Lamers en Rijk Hofman presenteren vanaf vrijdag 7 januari het eerste Nederlandse seizoen van Singletown op discovery+. Vijf koppels drukken op de ‘relatie-pauzeknop’ en trekken als exen de Singletown-appartementen in. 

In de serie uitzendingen begint voor hen het herontdekken van hun vrijheid. Elk koppel heeft een eigen reden om aan het experiment mee te doen. Het ene stel hoopt uit de beproeving te komen met meer duidelijkheid over de toekomst en het andere stel wil elkaars loyaliteit op de proef stellen.

Loiza en Rijk organiseren voor hun groep exen diverse uitjes en wilde huisfeesten waar de exen potentiële dates beter kunnen leren kennen. Wanneer er een klik ontstaat, regelt het presentatieduo een 1-op-1 afspraakje waar de Singletown-exen weer even proeven van het single leven en kunnen aftasten of de nieuwe date naar meer smaakt.

De kandidaten krijgen flarden mee van wat hun ex met die nieuwe dates allemaal uitspookt. Ook organiseren Loiza en Rijk de terugkerende ‘hartenceremonies’. Hier geven de exen aan of zij door willen met hun verse single-leven óf liever weer huiswaarts keren als koppel.

Singletown is elke vrijdag tot en met 11 maart te zien op discovery+.

Bekijk hieronder de trailer: