Tik om te zoeken

Kijktip: Make up your mind – Videoland/RTL4

Streamingtips

Kijktip: Make up your mind – Videoland/RTL4

Zowel op Videoland (vanaf zondag 10 april) als op RTL 4 (zaterdagavond 9 april) presenteert Carlo Boszhard een nieuw seizoen van Make Up Your Mind.

Op de foto is één van de vijf Drag Queens te zien die in de eerste aflevering de catwalk zal betreden. In de foto en de look van de Queen zitten verwijzigingen verborgen naar de Bekende Nederlander – wie heeft zich laten omtoveren tot deze Parelmoer Queen?

Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager gaan de strijd met elkaar aan om te raden welke BN’er zich achter de transformaties verschuilt. Nikkie wordt bijgestaan door gast-deskundige Loretta Schrijver, Fred krijgt ondersteuning van gast-deskundige Danny de Munk.

De Drag vakjury bepaalt welke Queen door mag naar de volgende ronde. Onder leiding van Envy Peru geven Vanessa van Cartier, Nickie Nicole, Megan Schoonbrood en ChelseaBoy ieder hun ongezouten mening en stem na elke ronde. De afvaller van elke ronde onthult zichzelf. De winnaar van elke aflevering is terug te zien in de grote finale op 7 mei.