Tik om te zoeken

Kijkje in de catacomben bij jubilerend FC Utrecht

Video

Kijkje in de catacomben bij jubilerend FC Utrecht

FC Utrecht bestaat 50 jaar en heeft het afgelopen jaar de deuren geopend voor de zesdelige docuserie FC Utrecht No Guts, No Glory op Videoland. De club wordt van binnenuit gevolgd, met hoogte- en dieptepunten vanuit het perspectief vanuit de club, spelers en trainer. 

Het was voor de Utrechtse club een jaar met hoogte-en dieptepunten op onder meer het veld, de bestuurskamer en in de rechtbank. In unieke beelden uit de kleedkamer en het trainingscomplex is te zien wat  gedurende het jubileumseizoen achter de schermen speelde. Spelers, staf, de directie en Frans van Seumeren, eigenaar van de club, zijn openhartig over de gebeurtenissen en de ambities voor de toekomst. De camera volgt onder meer een trainerswissel, een seizoen zonder supporters en een emotionele eigenaar.

Frans van Seumeren: “Uniek inkijkje”

FC Utrecht Videoland“In dit coronajaar hebben onze supporters veel van onze club moeten missen, simpelweg omdat ze niet aanwezig konden zijn in het stadion”, zegt Frans van Seumeren. “We zijn op zoek gegaan naar manieren om extra’s te bieden aan de supporters. Daar is deze docuserie een van de voorbeelden van. Plekken waar normaal niemand komt, zijn in deze serie wél in beeld gebracht. Een uniek inkijkje dus. Hopelijk geniet iedereen van het kijkje achter de schermen van ons jubileumjaar.”

FC Utrecht, No Guts, No Glory is vanaf nu in zijn geheel te zien bij Videoland.

Kijk hieronder naar de trailer: