Tik om te zoeken

Kijk in de wereld van het snelle geld op Videoland

Video

Kijk in de wereld van het snelle geld op Videoland

De nieuwe Videoland-documentaire Snelle Jongens: shortcut naar succes laat de wereld zien van jonge ondernemers die als twintiger al financieel onafhankelijk zijn.

Door op zichzelf te vertrouwen en buiten de gebaande paden hun onderneming op te zetten, hebben ze nieuwe manieren gevonden om vermogen op te bouwen. In het tweeluik is het succesvolle leven te zien van Boyd Hoek (22), Joshua Kaats (26), Ilias Rahimi (28) en Marius Ploeger (24).  Hun ultieme doel: een vrij en onbegrensd leven met peperdure horloges, dikke auto’s, een enorm huis en reizen over de hele wereld.

Snelle Jongens: shortcut naar succes  geeft een inkijk in de wereld van het snelle geld. Van social-mediamarketing tot vastgoed, van e-commerce tot dropshipping; jongeren weten op nieuwe manieren snel geld te verdienen. De jonge ondernemers in de Videoland-documentaire wisten te profiteren van nieuwe verdienmodellen en hiermee hun eigen toekomst te bepalen.

Joshua Kaats (26) is eigenaar van de Dropship Academy waar hij duizenden jongeren helpt om hetzelfde te bereiken als hij. Hij geniet van zijn miljoenen en is apetrots op zijn ‘Dropship Mansion’ en luxe wagenpark.

Boyd Hoek (22) is sinds zijn 18e ondernemer. Na aanvankelijk succesvol een online-marketingbureau te hebben opgebouwd, is hij doorgegroeid tot een internationaal veelgevraagd coach voor ondernemers met een miljoenen omzet. Nu hij 22 is, leeft hij een luxe leven met een chef, masseur en personal assistant en vliegt hij de hele wereld over.

Vastgoedinvesteerder Illias Rahimi (28) wist op eigen houtje het geheim te ontdekken van vastgoed investeringen en zijn vermogen op te bouwen door huizen te kopen in achterstandswijken. Op basis van zijn ervaringen traint hij nu ook anderen om succesvol te worden in de vastgoedmarkt.

TikTok marketeer Marius Ploeger (24) helpt bedrijven adverteren op het social media platform. Als digital nomad woont hij nu in Brazilië maar vertrekt binnenkort naar Mexico om vanuit daar te werken en te feesten samen met andere Nederlandse online ondernemers.

Snelle Jongens: shortcut naar succes is vanaf woensdag 30 maart te zien op Videoland.

Beeld: Jasper Suyk