Tik om te zoeken

Jet-Stream genomineerd voor 3 Europese awards

Backstage

Jet-Stream genomineerd voor 3 Europese awards

Het Groningse bedrijf Jet-Stream heeft drie nominaties in de wacht gesleept voor de European Readers’ Choice Awards 2021 van Streaming Media Magazine.

Stef van der ZielStef (foto), streaming-pionier en onder meer nauw betrokken bij de online uitzendingen van het Eurovisie Songfestival vanuit Rotterdam, is trots op deze nominaties. Zijn bedrijf maakt kans op het winnen van een award in de categorie Best Streaming Innovation met het product Streaminar, dat het mogelijk maakt livestreams te plannen en te promoten via social media, maar ook professionele uitzendingen te maken vanuit een internetbrowser.

De tweede nominatie is voor Privacy Player Pro in de categorie Best Video Player Solution. Met dit product is onder meer contextuele advertising mogelijk met een onbegrensd aantal views zonder trackers.

Jet-Stream werd ook genomineerd voor de Airflow Multi CDN in de categorie Best Content Delivery & Distribution. Met deze oplossing kan een multi-CDN service worden opgezet met o.m. onafhankelijke monitoring, actieve load balancing en de laagst haalbare TCO.

Stemmen op deze nominaties kan nog tot 20 augustus. De winnaars worden eind augustus bekend gemaakt.