Tik om te zoeken

Hippe dertigers in ‘F*** you very very much’ op Streamz

Geen categorie

Hippe dertigers in ‘F*** you very very much’ op Streamz

Streamz brengt vanaf 1 augustus de nieuwe 10-delige Vlaamse serie F*** you very very much over het onstuimige stadsleven van drie hippige dertigers: een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama.

Met in de hoofdrollen Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens geeft F*** you very, very much een beeld over hoe drie vriendinnen zichzelf vinden in het tijdperk van Tinder en tofu.

In één foute, uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, en rekent daarbij op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet. De schuchtere Flo (Evelien Bosmans), een briljante actrice voor de spiegel maar helaas niet voor de camera, worstelt met een leeg bed en een lege bankrekening. Ondertussen probeert de kersvers verloofde Violet (Daphne Wellens) met veel flair een carrière, een affaire en een alcoholprobleem te combineren. Het leven van de drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos.

F*** you very, very much is vanaf 1 augustus 2021 te zien op Streamz en Streamz+ en later op Play4.

Bekijk hieronder de eerste trailer van de serie: