Tik om te zoeken

Gratis podcast-spreekuur bij De Radiofabriek

Backstage

Gratis podcast-spreekuur bij De Radiofabriek

Wie zakelijk wil podcasten maar niet weet hoe dat moet, kan op 11 juni terecht op het gratis podcast-spreekuur van YPCA, De Radiofabriek. 

‘Podcastdoktoren’ en ervaren programmamakers Glenn van der Burg en Ron Lemmens ontvangen een uur lang vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die tegen diverse vraagstukken rond podcasting aanlopen. Kleine vraagstukken kunnen direct worden beantwoord, voor ingewikkelder zaken verwijzen zij door naar verschillende specialisten.

Lars Schotanus van de Radiofabriek: “Onze missie is om online radio en podcast voor iedereen mogelijk te maken. Het podcastspreekuur is hier dus een mooi startpunt voor. Het verschil met het spreekuur van de huisarts is, dat je bij ons niet in een saaie wachtkamer plaats hoeft te nemen, maar gastvrij wordt ontvangen met een lekkere kop koffie of een borreltje op de vrijdagmiddag”.

Van storytelling tot techniek en presentatie

Het podcast spreekuur is speciaal gericht op communicatieprofessionals, (project)managers, consultants en marketeers die zakelijk al een podcast maken of hiermee willen gaan starten.  Er kunnen diverse vraagstukken worden voorgelegd. Van hulp bij storytelling tot techniek, van presentatie-skills tot distributie.

Het eerste spreekuur is op vrijdagmiddag 11 juni van 17.00 tot 18.00 uur in ‘De Radiofabriek’ op het Mediapark in Hilversum.

Aanmelden kan via een mail met contactgegevens naar info@ypca.nl of telefonisch via 035 6777280.