Tik om te zoeken

Gossip Girl met nieuwe generatie tieners bij Streamz

Video

Gossip Girl met nieuwe generatie tieners bij Streamz

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van Gossip Girl onderworpen. De nieuwe serie is vanaf 9 juli te zien bij Streamz. Bekijk hier de trailer.

Gossip Girl werd de stem van een generatie. Opnieuw geeft Kristen Bell een stem aan de gevatte en mysterieuze Gossip Girl. In de comeback van de serie is te zien hoe sociale media en New York veranderd zijn door de jaren heen. De oorspronkelijke serie werd oorspronkelijk uitgezonden tussen 2007 en 2012.

Blackberries maken plaats voor nieuwe technologie

Het vervolg van Gossip Girl volgt een nieuwe generatie scholieren. Er is veel veranderd sinds Blair en Serena de lakens uitdeelden op de trappen van The Met, hoewel dat nog steeds de verzamelplek is voor de studenten van Constance. De Blackberries van toen hebben plaats gemaakt nieuwe mobiele technologie.

Prominente plaats voor LHBTI+

Ook wilde de makers dat de hoofdrolspelers een diverser beeld te zien geven. Niet alleen mensen van kleur, maar ook de LHBTI+ community krijgt een prominente plaats in de nieuwe serie. Al hebben ze nog steeds met elkaar gemeen dat ze op de Upper East Side wonen. De reeks moet een weerspiegeling zijn van hoe de wereld er vandaag uitziet, op alle vlakken.