Tik om te zoeken

FC Klap brengt derde TikTok-boek uit

Backstage

FC Klap brengt derde TikTok-boek uit

Voor fans ligt het alweer derde boek over en door populaire Nederlandse TikTokkers in de winkel, ditmaal het vakantie(doe)boek TikTok – Vacay. De influencers helpen de lezers de vakantie door met tips, tricks, spelletjes en puzzels. 

Bij de lancering in het Amsterdamse Youseum waren de TikTokkers Sherell, Jellina, Keanu, Emilio, Dunc, Anne-Jet, Yazmina, Quincy en Jesper aanwezig, samen goed voor ruim 9 miljoen volgers en honderden miljoenen likes op TikTok.

Behalve tips om zelf goede TokTok-filmpjes te maken, helpen de elf creators in het boek een handje met anti-verveeltips om de vakantie door te komen. Het boek TikTok – Vacay is vanaf nu te koop in de boekwinkels, supermarkten en online, o.a. via Bol.com.

Uitgeverij FC Klap bracht eerder TikTok – The Challenge en TikTok – DIY uit. Daarvoor werden er al boeken met YouTubers als Enzo Knol, MeisjeDjamila, OnneDi, Royalistiq, Furtjuh, Nina Houston en Gio gelanceerd. Andere uitgaven van FC Klap zijn onder meer de YouTube-agenda en de YouTube 100, het boek met de beste 100 YouTubers van Nederland.

Bekijk hieronder de lancering van het derde TikTok-boek: