Tik om te zoeken

Fantastic Friends op 9 juli in première op HBO Max

Binnenkort

Fantastic Friends op 9 juli in première op HBO Max

HBO-Fantastic Friends

De nieuwe zesdelige reisserie Fantastic Friends gaat op 9 juli in première op HBO Max. James en Oliver Phelps, bekend van de Harry Potter-films, reizen de wereld rond om met hun betoverende vrienden buitengewone landen te bezoeken.

Magische bestemmingen

In deze zesdelige serie die reizen James en Oliver Phelps — beter bekend als de ondeugende Weasley-tweelingbroers uit de Harry Potter-films — naar magische bestemmingen, als Saint Lucia, IJsland, Dubai, Polen, Oostenrijk en Ierland.

Het door Dash Pictures geproduceerde Fantastic Friends is deels een avontuurlijke reisserie, deels een met tovenarij besprenkelde challenge show en deels een serie over vriendschap. In elke aflevering reizen de gebroeders Phelps naar een bestemming om daar één van hun beroemde vrienden te ontmoeten, die vervolgens als reisleider optreedt. Deze vrienden zijn onder meer hun Harry Potter co-sterren Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) en Luke Youngblood (Lee Jordan) waarmee ze terugblikken op de jaren dat ze samen doorbrachten op de set.

Daarnaast gaan ook Maisie Williams van Game of Thrones, Sophie Skelton van Outlander en Haley Joel Osment uit The Sixth Sense mee op reis. De actie verplaatst zich van IJsland naar Ierland, en van Saint Lucia naar Dubai, terwijl de tweelingbroers hun horizon verbreden en nieuwe werelden ontdekken, waarbij ze ook enkele tovenarij-gerelateerde challenges en wedstrijden aangaan.

Uitvoerend producenten van Fantastic Friends zijn naast Daniël Sharp, James Phelps, Oliver Phelps en Martin Blencowe. Daniel Sharp zegt: “Het was geweldig om weer te kunnen reizen en om deze leuke, spannende en innovatieve serie te maken. Het was echt een genoegen om hierbij vergezeld te worden door James en Oliver, die niet alleen in de serie te zien zijn maar ook keihard werkten als uitvoerend producenten, die zelf met gasten aankwamen.”

Vanaf 9 juli is de serie te zien op HBO Max.