Tik om te zoeken

Famke & Denzel: vanaf 15 juli te zien op Streamz

Binnenkort

Famke & Denzel: vanaf 15 juli te zien op Streamz

FAMKE & DENZEL AFL1 - STILL5

Famke & Denzel: een nieuw begin geeft een exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde influencerkoppel Famke Louise en Denzel Slager. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.

Mooie en zware momenten

Uiteraard zal het niemand verbazen dat Famke en Denzel bij zo’n beetje alles wat ze doen in de schijnwerpers staan. Dat was voor het stel reden genoeg om hun leven te laten documenteren, maar nog meer dan dat biedt de realityreeks hen de kans om dichterbij hun fans te komen. “We zijn gewoon altijd onszelf en het feit dat er camera’s bij komen kijken, verandert daar niets aan. Dat wat je ziet in de show is hoe we in het echt ook gewoon zijn”, zeggen Denzel en Famke.

De twee willen dan ook laten zien dat er niet alleen mooie, maar ook zware momenten zijn in hun leven. Zo beleven ze naar eigen zeggen veel plezier aan de vele vakanties en de stappen die ze maken in hun carrières, maar zijn er ook momenten dat ze zich druk maken om de baby. Zo krijgen kijkers bijvoorbeeld een paniekerige Denzel te zien als Famke last begint te krijgen van zwangerschapskwaaltjes.

Seizoen 2

Hoewel het geen verrassing is dat de gender reveal het hoogtepunt is, zijn er nog genoeg dingen die Famke en Denzel met hun volgers willen delen. Volgens Denzel zou de realityreeks namelijk het begin kunnen zijn van een serie die uiteindelijk uit meerdere seizoenen bestaat. “Dit is seizoen 1, dus wie weet volgt er nog meer. Onze focus ligt nu vooral op de baby. We moeten er eerst voor zorgen dat alles voor en na de geboorte goed gaat met de kleine. In de toekomst zien we wel of er een seizoen 2 komt. Het zou ook leuk zijn om dit later terug te kijken met de kleine.”

Famke & Denzel: een nieuw begin is een productie van Het Konijn en SimpelZodiak en is vanaf 15 juli 2022 te zien op Streamz en Streamz+.

Bekijk hieronder de trailer: