Tik om te zoeken

Exclusieve content nieuwe album Billie Eilish bij Spotify

Audio

Exclusieve content nieuwe album Billie Eilish bij Spotify

Billie Eilish heeft in samenwerking met Spotify een speciale artiestenhub opgezet met exclusieve content rond het nieuwe studioalbum Happier than ever. Het is voor het eerst dat Spotify een artiest op deze manier centraal zet.

Billie Eilish SpotifyDe opvolger van het succesvolle When We All Fall Asleep, Where Do We Go bestaat uit 16 nummers waarin de zangeres een nieuwe, meer persoonlijke kant van zichzelf laat zien. Om haar fans nog beter te kunnen bedienen, ontwikkelde zij zelf in samenwerking met Spotify een speciale artiesten hub.

Niet eerder vertoonde interviews

Eilish geeft in de hub een exclusief kijkje achter de schermen van haar album. Happier: The Destination, zoals de hub is getiteld, bestaat uit onder meer een Billie Mode, waarin zij een  persoonlijk verhaal vertelt over zelf-ontdekking, een Fan Mode met niet eerder vertoonde interviews en een Lyric Mode met de de verhalen achter de songteksten van haar nieuwe album.

Daarnaast biedt de hub een sectie Secret Clips met korte video’s voor de die-hard fans en een overzicht met Eilish’ tips van de beste podcasts tips en playlists.

Het is de eerste keer dat Spotify een hub voor een artiest opzet. Eerder werden hubs vooral gebruikt voor genres en thema’s, zoals hitlijsten of pride. De artiesten hub is een samenwerking tussen Spotify en de artiest, en bedoeld om een zo’n exclusief mogelijke ervaring te bieden.

De Billie Eilish content is alleen beschikbaar op Spotify. Secret Clips en Lyric Mode zijn nieuwe features die in de toekomst ook bij andere artiesten te zien zullen zijn.

Kijk hieronder naar de introductvideo: