Tik om te zoeken

Eenmalige talkshow ‘Jinek Junior’ op Videoland

Video

Eenmalige talkshow ‘Jinek Junior’ op Videoland

In het kader van het RTL Project Glimlach zet Videoland een eenmalige talkshow met Eva Jinek in het schema. In het programma ontvangt zij  kinderen die ernstig ziek zijn en vertellen over hun ziekte, maar ook over hun positieve kijk op het leven.

Ook spreekt ze met de ouders en zorgpersoneel, over onder meer het belang van angstvrij behandelen. Jinek Junior is vanaf 13 december te zien bij Videoland.

Project GlimlachDe actieweek van RTL Project Glimlach begon zaterdag 11 december en bevat verschillende programma’s, kanalen en gezichten van RTL die oproepen geld te doneren voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst wil de stichting onderzoek en projecten mogelijk maken, die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in een van de zeven aangesloten kinderziekenhuizen in Nederland worden behandeld. In deze week komen onder meer RTL Boulevard, Koffietijd en gezichten als o.a. Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Robert ten Brink en Carlo Boszhard in actie. Ook Nicolette van Dam, ambassadrice van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje, zet zich in. De actieweek wordt op vrijdag 17 december op speciale wijze afgesloten met de finaleavond van ‘The Masked Singer’ en liveschakelingen met Beau en John Williams.