Tik om te zoeken

Dit brengt HBO Max vanaf 8 maart in Nederland

Backstage

Dit brengt HBO Max vanaf 8 maart in Nederland

Op 8 maart start de Amerikaanse streamer HBO Max ook in Nederland met een eigen dienst. Het is onderdeel van het mediaconcern WarnerMedia en brengt veel films en series van WarnerBros., NewLine Cinema en CNN.   

Bijna twee jaar na de wereldwijde lancering heeft HBO Max al zo’n 75 miljoen abonnees. Daarmee ligt het nog op afstand van Netflix en Disney+, maar door de snelle uitbreiding op andere continenten kan de groei flink doorzetten. Al eerder konden abonnees van Ziggo en de Vlaamse streamingdienst Streamz kennismaken met HBO Max.

De streamingdienst heeft de contracten met Ziggo niet verlengd en brengt grote titels als Game of Thrones, Six Feet Under, The Sopranos en Westworld daarom nu op het eigen kanaal.

Daarnaast biedt HBO series en films van Warner Bros., zoals de Batman films en series als The Big Bang Theory, Doctor Who, The Office, Top Gear en Friends.  Ook en The Big Bang Theory. Ook gaat HBO Max eigen content produceren onder de titel Max Originals, zoals een vervolg op Gossip Girl.

Films die Warner Bros. in de bioscoop uitbrengt, zijn vanaf dit jaar na 45 dagen te zien op HBO Max.