Tik om te zoeken

Discovery+ zoekt kandidaten voor Singletown

Geen categorie

Discovery+ zoekt kandidaten voor Singletown

Discovery+ bereidt een Nederlandse versie voor van de realityserie Singletown. Presentatoren Loiza Lamers en Rijk Hofman (foto) zoeken kandidaten die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te ontdekken of het single leven beter bij hen past.

De deelnemers onderzoeken of een leven als vrijgezel misschien toch prettiger is en gaan een bijzondere tijd tegemoet in hartje Rotterdam. De stellen worden gemixt en nemen hun intrek in twee luxueuze appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen, zonder dat hun eigen partner erbij is.

Komen ze er na drie weken sterker uit?

Maar die partner ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Komen ze er na drie weken Singletown sterker uit of past het single leven toch beter bij hen? Rijk en Loiza coachen de singles en ondersteunen hen in de keuze die ze uiteindelijk maken.

Rijk Hofman: “Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is. Wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life.”

Loiza Lamers: “Ik ben trots dat ik de kans krijg om dit programma samen met Rijk te mogen maken. Ik kan niet wachten om dit programma te gaan draaien en kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is.”

Koppels die zich willen aanmelden voor Singletown, kunnen dat doen via dit online formulier.