Tik om te zoeken

Discovery+ ook beschikbaar op Amazon Prime Video

Backstage

Discovery+ ook beschikbaar op Amazon Prime Video

Streamingdienst discovery+ is in Nederland nu ook beschikbaar op Amazon Prime Video Channels. Na de lancering van discovery+ eerder dit jaar is de uitgebreide content bibliotheek van discovery+ daardoor toegankelijk voor een groter publiek.

Na de lanceringen in de VS, het VK en Italië eerder dit jaar, zet discovery+ de uitrol op Amazon Prime Video Channels voort met deze samenwerking in Nederland. Naast een uitgebreide reeks exclusieve discovery+ Originals series, blijft de dienst haar aanbod uitbreiden met lokale producties en talenten. Kijkers op Amazon Prime Video Channels hebben nu toegang tot de wereldwijde franchises en populaire (non-scripted) lokale series, waaronder Gold Rush, 90 Day Fiancé, Bevallen met Bobbi en De Moord op Marianne Vaatstra.

discovery+ is toegankelijk voor alle Prime-leden via Prime Video voor € 3,99 per maand voor het discovery+ Entertainment abonnement en € 5,99 per maand voor het discovery+ Entertainment & Sport abonnement.

Susanne Aigner, GM Discovery GSA & Benelux: “We zijn verheugd om discovery+ te introduceren bij Amazon Prime Video Channels in Nederland. We hebben een ongelooflijk portfolio van boeiende en herkenbare series en we zijn er trots op deze toegankelijker te maken voor een breder publiek door middel van samenwerkingen met onze strategische media partners.”

Bron: discovery+