Tik om te zoeken

Derde seizoen Undercover vanaf eind november bij Netflix

Video

Derde seizoen Undercover vanaf eind november bij Netflix

Het derde seizoen van de achtdelige Netflix-serie Undercover is vanaf zondag 21 november te zien. Elke zondag wordt een aflevering toegevoegd.

De serie draait om concurrentie in de top van de xtc-business. Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie. Hem hangt een rechtszaak en een  gevangenisstraf boven het hoofd. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de criminele top is ingenomen door een sterkere bende onder leiding van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman.”

Hoofdrollen zijn er opnieuw voor Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes. Bekijk hieronder de teaser: