Tik om te zoeken

Derde seizoen Love Island exclusief bij Streamz

Binnenkort

Derde seizoen Love Island exclusief bij Streamz

Deze zomer is het nieuwe, derde seizoen van de realityreeks Love Island exclusief te zien bij de Vlaamse streamingdienst Streamz.

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun “summer of love”. Het spraakmakende programma zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast.

Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit unieke reality concept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde waarbij je als kijker begint mee te leven met de deelnemers: je favoriete koppel, de bombshells die ze in gevaar brengen, die ene deelnemer you love to hate,… Ze moeten echter niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Zij hebben namelijk thuis ​ het lot van de islanders volledig in handen want via de Love Island-app kun je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

In 2019 en 2020 was Love Island in Vlaanderen te zien bij SBS, maar in 2021 was er een uitsluitend Nederlandse editie. Dit jaar keert Love Island terug naar Vlaanderen op Streamz met opnieuw Jeroen Verdick die de kijker door de avonturen op het eiland zal loodsen.