Tik om te zoeken

De Meilandjes lanceren nu ook een podcast

Audio en podcasting

De Meilandjes lanceren nu ook een podcast

Martien Meiland en Erica Renkema zijn nu ook te vinden in de wereld van podcasting. In hun allereerste podcast Wat Goéééd! bespreekt het duo wekelijks de laatste nieuwtjes met een positieve insteek.

In de podcastserie komen hun persoonlijke hoogtepunten voorbij, stellen ze elkaar voor diverse dilemma’s, gaan ze positief roddelen, bekijken ze het minder leuke nieuws van de zonnige kant en geven ze elkaar opbouwende kritiek.
Ook interviewen Martien en Erica, op hun geheel eigen wijze, elke week een bekende gast. In de eerste aflevering is Britt Dekker te gast, die onder meer vertelt over de verhuizing van haar paarden. Te beginnen op vrijdag 17 juni, is de podcast elke vrijdag te beluisteren vanaf 16.00 uur via audioplatform JUKE en te zien op KIJK.nl.

Martien Meiland: “Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vinden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien.” Erica Renkema: “Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje.”