Tik om te zoeken

Davina Michelle opent digitaal theater Hymn

Video

Davina Michelle opent digitaal theater Hymn

Zangeres Davina Michelle brengt op 9 juni het eerste liveconcert in Hymn, een nieuw Nederlands digitaal theater. Hymn is volgens de makers specifiek ontworpen om muziekliefhebbers een bijzondere streaming-ervaring te geven.

Hymn Davina MichelleWat de oprichters Thomas de Vrij en Harald Dunnink misten in bestaande online initiatieven, is de gemeenschappelijke emotie bij publiek en artiest: “Het digitale mediaformat is voor ons echt kunst en daarmee leidend voor de shows die we produceren. Hierdoor kunnen we het publiek en de artiest in ons digitale theater op een nieuwe manier met elkaar in verbinding brengen. We willen mensen over de hele wereld verenigen, door een gedeelde liefde voor muziek. Door met de meest betekenisvolle artiesten te werken, creëren we met Hymn echt originele shows.”

De technische productie van de liveshow is in handen van Bolke Burnaby Lautier. Hij deed in deze rol eerder ervaring op met Coldplay, U2, Taylor Swift en The Rolling Stones.

De show van Davina Michelle (foto rechtsboven in de Hymn-studio) is op 9 juni te zien in 31 landen. Tickets kosten € 14 en zijn per stuk deelbaar met een vriend, familielid of andere muziekfan.