Tik om te zoeken

BNNVARA-serie ‘Blend’ op YouTube over lifestyle en cultuur

Video

BNNVARA-serie ‘Blend’ op YouTube over lifestyle en cultuur

In acht afleveringen van de nieuwe BNNVARA-webserie Blend praten vier vriendinnen met elkaar over dagelijkse routines, lifestyle en cultuurverschillen. De serie is vanaf 23 juni te zien op YouTube.

Fatima (27), Sarita (24), Solange (25) en Isadee (22) hebben vier verschillende karakters en zijn niet bang om te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. In elke aflevering nemen ze de persoonlijke hoogtepunten van sociale media door, lichten ze één onderwerp uit en gaan ze een lifestyle-challenge aan. Ze moeten omgaan met deadlines, strakke budgetten en proberen de verleiding om vals te spelen te weerstaan. Dat varieert van voeding tot fashion en van make-up tot daten.

Grote maatschappelijke thema’s

Dat leidt onder meer tot vragen als: wie maakt met tien euro de beste make-uplook die past bij haar huidskleur? Hoe zorg je ervoor dat je je goed blijft voelen in de perfecte wereld van sociale media? Wie regelt de leukste blind date voor de ander? De ogenschijnlijk makkelijke onderwerpen monden al snel uit in gesprekken over grote maatschappelijke thema’s. Maar of het nu gaat om body-positivity, feminisme, inclusiviteit, onzekerheid, cultuur of het wel of niet passen binnen de ‘Nederlandse norm’, ze bespreken alles met een lach.

Blend is vanaf 23 juni elke woensdag om 15:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.