Tik om te zoeken

BN’ers strijden om beste ondernemerschap op Videoland

Video

BN’ers strijden om beste ondernemerschap op Videoland

De business-skills van tien BN’ers worden flink op de proef gesteld in het eerste Nederlandse seizoen van Celebrity Apprentice op Videoland.

Onder leiding van de Rotterdamse miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes Julie en Marie Reinders gaan de tien deelnemers een strijd aan om het beste ondernemerschap. Wie heeft de beste business-skills en wordt aan het einde van de race gekroond tot winnaar?

Het seizoen wordt afgetrapt met de kennismaking tussen Michel Perridon en de deelnemers, die in twee samengestelde teams aan de slag gaan met hun allereerste opdracht. Alles draait hierbij om creativiteit, communicatievaardigheid en ondernemerschap. Perridon biedt de teams de kans om met hun eigen beeldmerk geld te verdienen voor een zelf uitgekozen goed doel. Onder leiding van twee geselecteerde teamcaptains maken de groepen kunstwerken van drie teamleden. Uiteindelijk dienen deze creaties zo goed mogelijk verkocht te worden op een veiling, waar ze ook zélf de kopers moeten regelen. En wat de deelnemers niet weten, is dat iemand van hun fanatieke team een stiekeme spion bijkt te zijn. De captain van het winnende team verdient geld voor zijn of haar gekozen goede doel. Het verliezende team blijft achter in de boardroom. Eén van hen wordt door Perridon ontslagen en moet de wedstrijd onmiddellijk verlaten.

De kandidaten in het eerste seizoen zijn mediapersoonlijkheid Michella Kox, artiest en ondernemer Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur en journaliste Justine Marcella, ex-politicus Henk Krol, presentatrice Anouk Hoogendijk en tv-maker Maxim Hartman.

Celebrity Apprentice is vanaf 8 april wekelijks op vrijdag te zien bij Videoland.

Foto: Tom Cornelissen