Tik om te zoeken

Bekende Nederlanders praten over de liefde in podcastserie

Audio en podcasting

Bekende Nederlanders praten over de liefde in podcastserie

Sky Radio en LINDA lanceren hun eerste gezamenlijke podcastserie Op Date Met….  Voor elk van de vier afleveringen van deze podcast gaat presentatrice Airen Mylene (foto) in gesprek met een bekende gast en bespreken zij de liefde.

In de serie komen de dateverhalen van Victor Abeln, Geraldine Kemper, Splinter Chabot en Zoey Ivory voorbij. De serie is ontwikkeld door de makers van Sky Radio en LINDA. en is een samenwerking met datingplatform Lexa. Op Date Met… is te beluisteren via LINDA.nl, SkyRadio.nl en JUKE.

Speeddaten en liefdesliedjes

Aan presentatrice Airen Mylene heeft onder meer tot taak om haar gasten de ‘rode oren’ van het lijf te vragen. Dat begint met een speeddate: in drie minuten tijd leert zij de persoon tegenover haar op hoog tempo beter kennen. Daarna gaat zij de diepte in: wat zijn hun ervaringen op het gebied van daten eigenlijk? Welke date is hen het meest bijgebleven en waarom? Werd er gezoend en kwam er een volgende date? En welke liefdeslessen kan deze persoon inmiddels met de luisteraar delen?

Natuurlijk speelt ook muziek een belangrijke rol in de podcast, want wie heeft er nou niet een bepaald nummer dat voor altijd doet denken aan die ene persoon? Airen ontdekt welke rol haar gasten toekennen aan muziek tijdens het daten en wat hun ultieme liefdeslied is.

Airen: “Dankzij datingplatforms was daten nog nooit zo makkelijk, maar is dat eigenlijk wel echt zo? Mijn gasten hebben me doen inzien dat iedereen zo zijn eigen bizarre situaties, gênante bloopers, maar ook romantische succesverhalen op zak heeft. Heerlijk om hier zo openhartig met elkaar over te spreken!”