Tik om te zoeken

GeForce Now cloud gaming ook in Chrome browser

Gaming Technologie

GeForce Now cloud gaming ook in Chrome browser

Als je NVIDIA’s cloud gaming service wilt proberen zonder de app te installeren, kun je nu mogelijk toegang toe krijgen via de browser van je computer. Release notes voor versie 2.0.27 van GeForce Now onthullen bèta-ondersteuning voor de Chrome-browser op Windows en macOS, maar sommige gebruikers melden dat ze nog steeds op oudere versies zitten. Andere platforms zoals andere browsers of Linux worden vooralsnog niet ondersteund.

Als je een klant bent in de juiste bètagroep, dan is simpelweg surfen naar de website voldoende om cloud gaming in te stellen. NVIDIA heeft ook een manier toegevoegd om GeForce Now te delen door simpelweg een link naar je vrienden te sturen, een nieuwe +Shortcut knop om games direct op je desktop te zetten, plus ondersteuning voor Apple’s nieuwe M1 aangedreven Macs.

GeForce Now werd bijna een jaar geleden volledig gelanceerd, en heeft sindsdien game streaming ondersteuning toegevoegd voor iOS via de Safari-browser, en ondersteunde al toegang via Chrome OS. NVIDIA’s aanpak is echter anders dan die van andere diensten, omdat gebruikers hun games kopen via ondersteunde winkels en er toegang toe behouden buiten de streaming. De aankoop van een Founders-lidmaatschap geeft spelers toegang tot graphics van hogere kwaliteit met RTX, prioritaire toegang en langere speelsessies van zes uur.