Tik om te zoeken

50 Miljoen streams voor Mocro Maffia op Videoland

Video

50 Miljoen streams voor Mocro Maffia op Videoland

De misdaadserie Mocro Maffia heeft meer dan 50 miljoen streams in Nederland aangetikt. Het vierde seizoen is op dit moment te zien bij Videoland.

Het eerste seizoen verscheen in oktober 2018 en is inmiddels in acht landen te zien, waaronder Frankrijk, Duitsland, Japan, Indonesië en België. Het derde seizoen won een Gouden Kalf voor Beste Dramaserie, werd genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en won onlangs een #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Peter van der Vorst, Directeur content RTL Nederland: “We zijn ongelooflijk trots op deze mijlpaal van 50 miljoen streams. Mocro Maffia is vanaf het allereerste begin een hit en trekt ieder seizoen meer kijkers dan het seizoen ervoor. Een groot compliment aan de makers van de serie die de lat steeds weer hoger leggen voor zichzelf. Ondertussen investeren we bij Videoland volop in de ontwikkeling van nieuw en origineel Nederlands drama. Zoals de thrillerserie Sleepers met Robert de Hoog én natuurlijk de serie over het leven van Koningin Máxima die we onlangs hebben aangekondigd”.

Bijzondere voorlaatste aflevering

Op vrijdag 11 maart verschijnt de één na laatste aflevering van het vierde seizoen. Deze aflevering staat in het teken van de jongeren in de serie en speelt zich bijna volledig op één locatie af. “Gedurende het vierde seizoen laten we zien dat de buurtgemeenschap de jongeren uit handen van de criminele wereld probeert te houden, wat in de aflevering van aanstaande vrijdag tot een climax komt. Het is een bijzondere aflevering geworden. Een ander soort aflevering dan de kijkers van ons gewend zijn, maar we vinden het belangrijk dit verhaal te vertellen en te laten zien hoe heftig de criminaliteit is, er geen ontsnappen aan is als je er eenmaal in zit en het een wereld is die alleen maar verliezers kent”, aldus uitvoerend producent Achmed Akkabi.