Tik om te zoeken

Dramaserie Herres passeert 1,5 miljoen YouTube-views

Video

Dramaserie Herres passeert 1,5 miljoen YouTube-views

De dramaserie Herres die wekelijks wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van NPO 3 en npo3.nl, heeft met de eerste drie afleveringen alleen al op YouTube ruim 1 miljoen views gehaald. 

Creative producer Maurits Spijkerman (NewBe) is blij dat Herres, dat een satirische weergave is van het middelbare schoolleven, zo succesvol aanslaat bij het jonge online publiek. “Aan alles merken we dat de serie nu al naar meer smaakt bij de kijker. Dat komt goed uit, want dit geldt ook voor ons.”

‘Geniaal gecast’

Al vanaf de eerste aflevering kan de serie op veel likes en positieve reacties rekenen van de online kijker. Van “Ga hier met mijn VMBO-kop toch wel erg hard op. Geniaal gecast dit!” tot “Maak alsjeblieft meer van dit!”

Herres volgt vier vrienden en scholieren die door de buitenwereld als kansloos worden bestempeld, maar er op hun eigen manier toch het beste van willen maken. Samen proberen ze te chillen, slapend rijk te worden en uit de shit te komen.

Herres wordt geproduceerd door NewBe en is elke maandag vanaf 15.00 uur te zien. Tot dusver heeft PowNed acht afleveringen besteld. De regie is in handen van Wouter van Couwelaar en het scenario is geschreven door Paul de Vrijer. Elke aflevering duurt ongeveer acht minuten.

Bron: BM